Bio – Marga van den Broek

Marga

Mijn naam is Marga v.d. Broek – v.d. Heijden. Ik ben geboren in Dinther en woon sinds mijn huwelijk in Nistelrode.

Op mijn 18e ben ik “officieel” begonnen met zingen bij koor “Con Fuoco” in Nistelrode. In die periode ben ik, samen met de toenmalige dirigente van het koor Willeke Rijkers, ook huwelijks-  en jubilea missen gaan zingen en heb ik een blauwe maandag zangles genomen. Later ben ik bij “La Orféon” in Loosbroek de muzikale uitdaging aangegaan. Tot op heden ben ik daar iedere woensdagavond te vinden.

In de loop der jaren heb ik al vele muzikale ervaringen mee mogen maken. Van een theatershow samen met het koor, tot solist bij de Proms en de Night of the Music concerten. En gelukkig heb ik nog vele mooie andere muzikale uitdagingen gehad in de loop der jaren. Maar ook van het muzikaal verzorgen van een uitvaart of avondwake krijg ik veel voldoening onder begeleiding van pianist Huub Sperber.   Het geeft een warm gevoel als je op zo’n moment iets voor iemand mag betekenen.

Dreamfield heeft samen met koor La Orféon enkele keren opgetreden en de muziek sprak mij direct aan. In december 2015 was ik samen met mijn pianist gevraagd om  te zingen in Laverhof en ook Dreamfield was gevraagd. We hebben besloten om dit samen te gaan doen. René Heesakkers vroeg mij om met Dreamfield wat nummers op te nemen. De klik is er en het was voor mij dan ook niet moeilijk om met volle overtuiging ja te zeggen op de vraag om met deze zeer muzikale heren op te gaan treden. Het was voor mij weer een nieuwe uitdaging. Ik hoop u snel te zien en dat u er ook van gaat genieten.

Veel muzikale groetjes,                                                                                          |
Marga van den Broek

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.