Bio – Megens

DF-fotosessie-2016- (5)

Hey there,

Ik ben dus ‘d’n bassert’ van de band. Speel al meer dan 25 jaar gitaar en basgitaar.

Van schoolbands tot Dreamfield heb ik tot nu gehad.  Speel gitaar en een beetje solo gitaar. maar merendeel de bas ter hand.  Heb meerdere LP’s, cassettes en CD’s gemaakt .

Diverse malen in Oostenrijk op een van de grootste ‘Seltfesste’ in Neustift gestaan waar vaak meer dan 2000 mensen waren. Dit zijn wel de grootste optredens die ik ooit gedaan heb. Om bij dit soort evenementen op een podium te staan is grandioos en zeker voor herhaling vatbaar.

Ook nog een 6 tal jaren samen met Mystery Train oude rockers gemaakt van o.a. CCR, the Stones, Beatles en dat soort kornuiten. Hier heb ik solo gitaar gespeeld. Dit ware vooral optredens op feesten van mensen die echt te porren waren voor deze oudere ‘Golden Oldies’ muziek.

Toen kwam DREAMFIELD, benaderd door Rico of ik niet intresse had. In eerste instantie enige twijfel. Het was even wennen aan de muziekstijl maar uiteindelijk de sprong gemaakt en zonder spijt. Het is een bijzondere ervaring om je eigen ‘ei’ te kunnen leggen in nummers die door Rico en Rene zijn geschreven. Het gaat dan ook van rustige luisternummers met een boodschap in de tekst tot rock- rockopera achtige nummers. Een bijzondere ervaring!!!

Greetz,

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.