Dreamfield speelt op Kasteel Heeswijk

DreamfieldDreamfield Rene BisselsDreamfieldDreamfield en het koor Orféon verzorgde bij kastel Heeswijk een prachtige muzikale middagVeel mensen hebben een prachtige muzikale middag gehad waarbij ze van een lekker kopje koffie of drankje konden genieten. Veel mensen wisten ons na afloop te vertellen dat het zeker voor herhaling vatbaar zou zijn. Dit omdat het een mooie combinatie was van de eigen nummers van Dreamfield en de begeleiding van de bandleden voor het Loosbroekse koor.
Dreamfield heeft een mooi optreden achter de rug op kasteel Heeswijk. Te samen met het koor Orfeon werd er een mooie middag gebracht onder een stralende zon en met veel publiek op de binnenplaats van het kasteel. Veel mensen hebben prachtige muzikalemiddag gehad waarbij ze van een lekker kopje koffie of drankje konden genieten. Veel mensen wisten ons na afloop te vertellen dat het zeker voor herhaling vatbaar zou zijn. Dit omdat het een mooie combinatie was van de eigen nummers van Dreamfield en de begeleiding van de bandleden voor het Loosbroekse koor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beantwoord de volgende vraag: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.